Security Direct
 
Kantoor:
Westlandseweg 1
2291 PG Wateringen 
 
Postadres:
Postbus 112
2290 AC Wateringen
 
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!!
tel : +31(0)657008040
e-mail: info@security-direct.nl
Security Direct verricht haar beveiligingswerkzaamheden als particuliere beveiligingsorganisatie met landelijke toelating van de Minister van Justitie
onder nr. ND 3690

Alarmopvolging


Een alarmmelding komt binnen bij uw Particuliere Alarm Centrale (PAC). De centralist staat in directe verbinding met de dienstdoende mobiele surveillant van Security Direct.
De centralist geeft vervolgens de instructies door voor de alarmopvolging, waarna de surveillant zich direct ter plaatse begeeft.

Op de locatie aangekomen, stelt de surveillant een onderzoek in naar de oorzaak van de alarmmelding.
De surveillant voert daartoe direct een buitencontrole uit op braakschade, op de ongeoorloofde aanwezigheid van personen en op overige afwijkingen van het normale patroon.

Vervolgens betreedt de surveillant het pand, schakelt het alarmsysteem uit voert de verdere alarmopvolgingsprocedure uit. Bij calamiteiten, zoals glasschade, regelt de beveiliger het herstelwerk.

Het afhandelen van het alarm gebeurt conform de door u verstrekte instructies.
Er wordt altijd een rapport van de alarmopvolging achtergelaten op de locatie, indien gewenst kunnen wij deze ook digitaal naar u toesturen met eventuele foto’s van de inbraak, zodat u deze gelijk kan gebruiken voor aangifte bij de politie of verzekeringsmaatschappij.

Voordelen alarmopvolging:
- 24 uur per dag, 7 dagen per week
- deskundige en adequate afhandeling
- geen (gezondheid) risico's voor eigen medewerkers